Midva z možem jemljeva kakšno zadevo (pa mami sem kupila za menopavzo), za otroke pa samo za urejeno prebavo.
Najboljše izkušnje imam s temle https://dolgoziv.si/izdelek/dobri-prijateljcki-prehransko-dopolnilo/

Lahko nas pokličeš, prej si lahko tudi ogledaš našo stran. S podaljpševanjem trepalnic se ukvarjamo že več kot deset let! https://beautyspotstudio.com/podaljsevanje-trepalnic/

Oj…

Ena ugodna opcija je lahko Kik, imajo veliko izbiro oblačil po spodobnih cenah, za vsakogar nekaj v glavnem 🙂

https://www.letakonosa.si/kik/aktualni-letak-od-srede-21-03-2018-0/

Sama bi si tam večkrat rada kaj kupila ker mi je všeč, ampak pogosto nimajo velikosti zame (običajna postava 😛 ), he he.

LP

Zanima me za ultrazvok vratnih žil v LJ. Mogoče pozna kdo te: http://ultralab.si/ultrazvok-pregledi/ultrazvok-vratnih-zil

Voda je kar pomembna ja, samo 3 litri so pa kar precej.

Včasih se je celulita res težko znebiti… Mogoče samo ene par metod, ki pomagajo zmanjašati celulit – http://www.rehamed.si/celulit/

imam grozljive težave z luščenjem kože pod lasmi. Nič mi ne pomaga, nprestano imam mastne in neurejene lase….ne vem več, kaj naj naredim. Ima kdo kakšno podobno izkušnjo? Kaj si/ste uporabljali?

hvala….

obkladki od blata pomagajo ali gline-vpisite v google veliko strani to prodaja plus detoksikacija

refan je super essens

Jaz uporabljam od prijateljice kozmetiko iz www.monna.si

Živjo punce,

katere ženske parfume najraje uporabljate?
A samo original ali tudi točene?

Meni je ženski parfum Myspirit By Rebeka hud. Kupila sem ga tukaj: https://www.myspirit.si/zenski-parfumi ne vem, če se ga da še kje drugje.

Žena ima močen celulit,pan me zanima kako bi se najlažje vsaj malo rešila te nadloge,saj mene ne moti ,moti pa njo ko greva na morje,kakšna krema je dobra za masažo,seveda se mora tudi več gibati,torej vsakdanja daljša hoja pomaga tudi ???

Lp

Zelo lepo napisano. Vsi, ki delamo z otroki se srečujemo s podobnimi težavami ali izzivi. Na eni strani imamo res čudovite starše, na drugi strani pa žal tudi nekaj takšnih, pri katerih me zaradi obnašanja staršev najbolj skrbi njihov otrok. Sam se ukvarjam z otroki kot nogometni trener in učitelj.
Zaradi obnašanja tako trenerjev kot tudi staršev ob igrišču sem začel pred dobrim letom ustvarjati tudi spletno stran, kjer imam ravno podstran NOGOMETNA ŠOLA ZA STARŠE. Tu poskušam ravno ozaveščati starše, da nismo na članskih tekmah in da se naj v pričo svojih otrok primerno vedejo. Ustvaril sem tudi akcijo NAVIJAJ ŠPORTNO, NE MOTI OTROK, kjer se starši zavežejo k športnemu in predvsem človeškemu obnašanju na in ob igrišču. Več na:
http://www.24ur-nogomet.com/nogometna-scaronola-za-starscarone/pridruzi-se-akciji-navijaj-sportno-ne-moti-otrok

Hej, mogoče lahko poskusiš tukajle: https://www.glorialook.si/zenska-oblacila. Imajo veliko izbire za močnejše postave, tam do številke 52.

Živjo!

Jaz imam pa eno (sicer zelo splošno) vprašanje glede tega.. vem, da sem malo pozna a bolje pozno kot nikoli 🙂
Če se recimo popolnoma držim zdrave prehrane in predpisanih vaj, v kolikšnem času menite da lahko pridem do ravnega trebuha, če imam trenutno nekaj “špeha”, a ga ni prav veliko?

Hvala za odgovor 🙂

Tole je pa tako nakladanje,da je groza.Sedaj je taka bajsa,da verjetno komaj hodi in trdi,da se taka počuti bolje kot prej,ko je bila normalna.Seveda sedaj tako navaja ker je debela in ima tole za izgovor,ker se ji ne ljubi hujšanje ampak ima raje prekomerno nažiranje.

Poskusite http://www.girlvow.com

Pozdravljeni!

V okviru magistrske naloge pripravljam zanimivo raziskavo, v okviru katere želim raziskati odnos med telesno samopodobo, spolno asertivnostjo in sekstingom, to je pošiljanjem in prejemanjem seksualno obarvanih vsebin preko mobilnih telefonov.
Vabim vse, ki ste že dopolnili 18 let, da mi pri pripravi raziskave pomagate z izpolnjevanjem vprašalnika. Vse skupaj vam bo vzelo približno 10 minut, vprašalnik pa je anonimen, tako da nič skrbet :).

Vprašalnik najdete na tej povezavi: https://www.1ka.si/a/86842

Če vas zanimajo rezultati raziskave, lahko pišete na: tamara.karcovnik@gmail.com

Najlepše se vam zahvaljujem za vašo pomoč.

Iskreno povedano je herbalife navaden nateg. Gre za ogromno precenjene prehranske dodatke nekega srednjega nivoja. Ni se preveč pametno zanašati na prehranske dodatke, saj na trgu še niso dovolj časa, da bi se poznali stranski učinki dolgotrajne uporabe, veliko tega sranja pa se odlaga v naših ledvicah. Če bi rada živela bolj zdravo, začni jesti raznoliko prehrano domače pridelave in poskrbi za dovolj gibanja. Meni je najbolj pomagala sestava jedilnika pri http://www.potentia.si/osebno-trenerstvo/in redna vadba. Sprva sem sam tekla 4x tedensko, nato pa se vpisala v vodeno vadbo. V enem letu se mi je postava nerealno izboljšala, po 15 letih lahko spet oblečem hlače iz srednje šole.

Takole bom povzel svojo forumsko raziskavo :D, da lahko tudi vsi drugi vidite/preberete kako svoje preproge očistite in kako jih vzdržujte da vam/nam bodo najbolje služile.

Dobil sem vse sorte različnih odzivov iz raznih forumov, kjer sem postavil enako vprašanje in prosil za pomoč… in hvala vsem za vaš input in doprinos k moji odločitvi.

Povzel boim le nekaj takih in nekaj drugačnih omentarjev 😉

– takih v smislu preveč sterilnega okolja: Ne čistit preprog ker pol otroci niso v umazaniji in ne razvijejo imunskega sistema…. je bilo daleč največ, in z njimi se samo delno strinjam, predvsem v delu da otrok ni dobro preveč v “mehurčku” met ker jim s tem na dolgi rok prav nič ne pomagaš.
Jaz bi rad svojo preprogo očistil ne samo zaradi tega, da iz nje odstranim umazanijo in zemljo ki jo nanjo nanosimo, pasjih dlak, prhljaja, in odmrlih kožnih celic, plesni, ki se v vlažnem tepihu razvijejo, vonjav in ostankov ob razlitju pijač in hrane, pač pa tudi zaradi tega ker bi rad imel preprogo ki lepo zgleda ko je očiščena, da nudi toplino in vizualno funkcijo v našem domu. Kadar je nekaj čisto, ponavadi zgleda dosti boljše kot pa kadar ni.

– da naj uporabim wap ali Kärcher, da naj ga prepiham s kompresorjem, (Nič od tega nimam in živim v bloku)

– Kemične čistilnice, te odpadejo zaradi slabih izkušenj, razbarvani in raztegnjeni tepihi so prišli nazaj, celo z varekino pobeljene franže… to res ni blo profesionalno

– Kis na krpo in na kolena 😐

– Tale pa definitivno zmaga: z kislim zeljem natri tepih do čistega :O

in take ki so mi bli malo bolj v pomoč pri odločanju:
– daj preprogo na sneg in klofar v roke (na ta način si mislim da preproge ne zmočiš popolnoma in jo mogoče lahko na toplem doma tudi posušiš sam, mogoče, a kaj ko letos ni in ni snega)
Sem se spraševal, pa saj preproge obstajajo že dolgo časa in so jih mogli ljudje nekak čistit in tale slika mi je dala mislit (http://www.oldcarpet.com/images/washing-persian-rugs-700.jpg), saj so največji mojstri izdelovanja preprog ravno iz Irana…

– potem mi je komentirala gospa kak to pri njih v ZDA čistijo (verjetno še kje drugje tudi) in mi je šerala tale link (http://www.youtube.com/watch?v=ZQxVRiTFfe8) sam škoda da niso tile kje bližje sem si mislil.

– in ko sem iskal in spraševal kje to tak delajo pri nas mi je mat xxl komentiralda so tile

največji strokovnjaki pri nas www.nebec.si

… in sem jih poklical. Gospod je najprej želel videt preprogo ali pa vsaj njeno sliko da je vedel o kaki vrsti preproge se bova pogovarjala. Prepoznal jo je kot Tabriz (res nisem vedel kako se kliče moja preproga :)) in mi pove da je to ročna preproga ki izvira iz mesta Tabriz, provinca Azerbadjan, na severozahodu Irana in da je to mesto eno najstarejših tkalnic prerprog na svetu. Kul tudi tega nisem vedel. Ko sem tako zvedel kaj imam, sva se dogovorila o vsem ostalem, prišel je na dom in si prerpogo ogledal, zvil in odpeljal, zrihtal in čisto v tednu dni dostavil!!. In kako je zrihtana? Jaz lahko samo rečem TOP! šele sedaj vidim kako lepo preprogo imamo, pomagal jo je celo pravilno postavit v našo dnevno, ker jo moraš namreč pravilno postavit da se preproga “pravilno vidi” je rekel 😀
V glavnem zadovoljen, zadovoljen, zadovoljen.

Hvala še enkrat vsem ki ste sodelovali pri mojem “tepih projektu”
s.

Že leta imam perzijsko preprogo, ki je že kar del družinskega inventarja :), a je drugače kot z sesalcem nikoli nisem čistil. (kot večina). A si mislim da je nujno potrebna temeljitega čiščenja. Kaj to pomeni, pa mi ni čisto jasno.
Vem le to da v preprogo ne bi želel dodajat kakršnih koli kemičnih pripravkov za “domačo uporabo” nekih kemičnih preparatov kot so vaniš in podobno.

Preprogo želim očistit predvsem zato, da se znebim morebitnih alergenih dražilcev, v družino prihaja novi član/članica :), znebiti se želim tudi sledi za kužkom ki je bil do nedavnega naš dolgoletni član :(.
Kakšna ideja razen sesalca in klasičnega “klofanja” in zračenja pred blokom?

hvala za pomoč

Jaz sem jo uporablja kot nadomestek za zajtrk in to je bil moj dober. Toda po nekaj časa sem se ustavil, da jo uporabljajo, ker verjamem, da dolgotrajna uporaba nenaravnih živil, ni dobro za zdravje.

Celulit je posledica prehrane in življenjskega sloga. Hrano, ki smo zaužiti vsak dan je nezdravo in škodljivi za zdravje, kot tudi sedeč način življenja, zato ni presenetljivo tako velik pojav celulita. Zakaj naše babice niso imeli celulit? Boj proti celulitu vključuje veliko tekočine, masaža in šport 🙂

Vedno skupaj.. s punco 🙂

Pijte veliko vode..in poskrbite, da bodo obložena mesta dovolj prekrvavljena (z masažo, športom, ..). Potem pa vztrajat.

Jaz ga ne uživam. Počutim se dvakratno.

Imam težave z nakupovanjem oblačil zase. imam namreč večjo konf. št. in me zanima, v katerih trgovinah kupujete večje številke, da je srednji cenovni razred in še vedno kvalitetno (ne zanimam me Emporium in Mana). Predvsem me zanima ali obstaja kakšna trgovina v Sloveniji, ki ponuja kvalitetna, MODNA in cenovno dostopna oblačila.

Jaz ga uživam že skoraj tri leta. Počutim se enkratno.