Forumi Zdravo telo Herbalife – zdravo ali nezdravo?

Ustvari račun

Vaše uporabniško ime mora biti edinstveno, kasneje se ga ne da spremeniti.

Vaša e-pošta bo uporabljena za to, da vam pošljemo varno geslo ter preverimo vaš račun.

Pozabljeno geslo

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a  tinamalina 7 let, 7 mesecev nazaj.

 • Ustvarjalec
  Tema
 • #150 Odgovor
  Jasmina
  Jasmina
  Participant

  Vsaka zgodba ima dve plati, je pa tale članek vsekakor vreden branja in predvsem razmisleka. Kakšen pa je vaš odnos do prehranskih dodatkov kot so Herbalife, Nupo in podobni? Imate morda s tem osebne izkušnje. Meni osebno so Herbalife ponujali, vendar mi ni všeč njihov agresivni pristop in to, da so brez tehtnih argumentov, pa še šejk mi ni bil ravno dobrega okusa. Prav tako sem poskusila čokoladico Nupo in je nisem mogla niti do konca pojesti. Okus in tekstura mi preprosto nista bila všeč in se mi ni zdi jesti nekaj takega, da bi shujšala.

  http://www.zenska.si/zdravje/zdravo-zivljenje/resnica-o-herbalife-prehranskih-dopolnilih/

 • Avtor
  Odgovori
 • #166 Odgovor

  DEOL
  Participant

  Jaz ga uživam že skoraj tri leta. Počutim se enkratno.

 • #169 Odgovor

  Robbie Watson
  Participant

  Jaz ga ne uživam. Počutim se dvakratno.

 • #177 Odgovor

  Despot
  Blocked

  Jaz sem jo uporablja kot nadomestek za zajtrk in to je bil moj dober. Toda po nekaj časa sem se ustavil, da jo uporabljajo, ker verjamem, da dolgotrajna uporaba nenaravnih živil, ni dobro za zdravje.

  • #186 Odgovor

   tinamalina
   Participant

   Iskreno povedano je herbalife navaden nateg. Gre za ogromno precenjene prehranske dodatke nekega srednjega nivoja. Ni se preveč pametno zanašati na prehranske dodatke, saj na trgu še niso dovolj časa, da bi se poznali stranski učinki dolgotrajne uporabe, veliko tega sranja pa se odlaga v naših ledvicah. Če bi rada živela bolj zdravo, začni jesti raznoliko prehrano domače pridelave in poskrbi za dovolj gibanja. Meni je najbolj pomagala sestava jedilnika pri http://www.potentia.si/osebno-trenerstvo/in redna vadba. Sprva sem sam tekla 4x tedensko, nato pa se vpisala v vodeno vadbo. V enem letu se mi je postava nerealno izboljšala, po 15 letih lahko spet oblečem hlače iz srednje šole.

   • Ta odgovor je spremenil/a  tinamalina 7 let, 7 mesecev nazaj.